7 fantastiske ting at lave i Rom

Rom er en by, der har noget for enhver smag. Hvis du er på udkig efter en historielektion, er der masser af gamle ruiner at udforske. Kunstelskere vil sætte pris på byens mange museer og kunstgallerier. Og hvis du bare vil slappe af og nyde det gode liv, er Roms caféer og restauranter nogle af de bedste i verden. Her er syv ting at lave i Rom, der vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit besøg.

1. Besøg Colosseum

2. Gå en tur på Via dei Fori Imperiali

3. Kravl op på toppen af den spanske trappe

4. Beundre Trevi-fontænen

5. Se Pantheon

6. Tag en rundvisning i Vatikanmuseerne

7. Slentre gennem Trastevere

10 bedste steder at spise i Rom

Rom er en by, der har noget for enhver smag. Hvis du er på udkig efter en historielektion, er der masser af gamle ruiner at udforske. Kunstelskere vil sætte pris på byens mange museer og kunstgallerier. Og hvis du bare vil slappe af og nyde det gode liv, er Roms caféer og restauranter nogle af de bedste i verden. Her er ti spisesteder i Rom, der vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit besøg.

1. La Pergola

2. Il Gabriello

3. Antica Pesa

4. L’Asino d’Oro

5. Da Enzo al 29

6. Osteria delle Coppelle

7. Trattoria Monti

8. Taverna dei Fori Imperiali

9. Checco er Carrettiere

10. Pizzarium

Hvordan man kan tilbringe 4 dage i Rom på et budget

Rom er en by, der har noget for enhver smag. Hvis du er på udkig efter en historielektion, er der masser af gamle ruiner at udforske. Kunstelskere vil sætte pris på byens mange museer og kunstgallerier. Og hvis du bare vil slappe af og nyde det gode liv, er Roms caféer og restauranter nogle af de bedste i verden. Her er fire ting at lave i Rom på et budget, som vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit besøg.

1. Besøg Colosseum

2. Gå en tur på Via dei Fori Imperiali

3. Se Pantheon

4. Slentre gennem Trastevere

Du finder også de bedste personlige gaver i Rom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *