Aktiv ferie på de kanariske øer

canarieøerne

canarieøerne

Hvis målet er en aktiv ferie med masser af sport og sund mad er de kanariske øer et oplagt sted at holde ferie. Det milde klima, den bjergrige natur og muligheden for en billig flybillet, gør det et oplagt sted at holde en aktiv ferie.

Herunder kommer der nogle forslag til hvordan du kan holde en aktiv ferie på de kanariske øer og derfor ikke ødelægge dine daglige rutiner med træning og sund mad, blot fordi du tager på ferie.

Cykelture kan være en stor del af din ferie

De mange bjerge og det milde klima gør øerne ideelle til en ferie med mountainbike helt ideelt. Øerne er som skabt til at lære at kende på en cykel. Uanset om det er en daglig cykeltur på et par timer eller om du ønsker at cykle øen rundt. Det er muligt at medbringe sin egen cykel eller leje en på en af øerne. Samtidig er øens biler blevet vant til at se den ene cykel efter den anden og det er derfor sikkert at opholde sig på vejene.

Vandreture er perfekte på de kanariske øer

De selvsamme bjerge inviterer også til vandreture. Hvad enten det er endagsture eller ture der varer flere dage. Turene er en sand vandring ind i historien og hvor blandt andet de lokale gedehyrder har vogtet deres geder i årtusinder.

Det er en god ide at udvise forsigtighed, når man vandre i bjergene. Især hvis man ikke er erfaring ud i vandring. Der findes gode lokale guider og der er efterhånden også en del skandinaviske. Vælger du at gå alene, så husk godt fodtøj, fornuftigt tøj, husk du er tæt på Afrika, vand og at solen modsat i Danmark går hurtigt ned og når det først er mørkt, så er det mørkt.

Dyrk golf og tennis på din ferie

Er du til noget lidt mindre voldsomt end cykelture eller vandring i bjergene er de kanariske øer også kendt for deres golfbaner. Spaniens første golfbane blev i sin tid anlagt på en af de kanariske øer.

Mange af de større hoteller har tennisbanner og her er det muligt at leje sig ind på timebasis, hvis man ikke allerede bor på et af hotellerne.

Svøm dagligt og forbrænd kalorier

De kanariske øer er ikke overrasket omgivet af vand og det giver mange muligheder for at dyrke vandsport.

Der er hele 21 forskellige steder, hvor det er muligt at dyrke Windsurfing. Der er gode muligheder for at dykke, og havet vrimler med vrag og fisk. Herunder ufarlige hajer og muræner.

De kanariske øer er også et godt sted, hvis man holder af at fiske. Meget få steder som de kanariske øer, er det så nemt at fange fisk og der er næsten fangstgaranti fra molerne.

Rollespil er sjovt og kan få din puls op

Er du til rollespil eller ønsker du blot at spille kriger for en dag, tilbyder de kanariske øer en oplevelse, hvor du kan spille kriger for en dag. Du vil blive sminket som en sand kriger og får alt udstyret sat til din rådighed og så er det ellers bare om at komme i gang, med at få slået fjenden ihjel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *