Den aktive ferie på Gran Canaria

aktiv ferie gran canaria

Gran Canaria har i mange år været et velbesøgt tilflugtssted for os danskere. Klippeøen med de skønne sandstrande er også skøn og rummer en stor vifte af muligheder på din ferie. Til de aktive – kommer her et par ideer.

Lej en bil og udforsk på egen hånd

Selvom man rejser charter og endda til Gran Canaria en af Europas mest populære destinationer, er der ikke noget i vejen for at udforske på egen hånd. En lejet bil giver jer en enorm frihed til at besøge forskellige byer, besøge restauranter der ligger lidt gemt fra alfarvej og også en strand der måske er en lokal perle. Besøg bjergbyen Fataga og nyd landskab lokalt fiskeri og eminente badeture eller oplev vulkankrateret Caldera da Bantama eller nogle af de mange vinmarker med tilhørende små restauranter.

På med vandrestøvlerne

I kan også medbringe nogle gode vandresko hjemmefra og bruge nogle dage på at se øen langsomt til fods. Der er mere end 800 kilometer vandrestier på Gran Canaria, så det er nemt at gebærde sig omkring til de gode naturoplevelser

Se øen i fugleflugt

Hvis i ønsker en anderledes sightseeingtur kan det også anbefales at se øen på luften. Der findes lokale udbydere af helikopterture og det er en fascinerende måde at opleve den fantastisk klippeø folde sig ud for øjnene af jer. Er du nysgerrig på helikopter ture så få stillet din nysgerrighed her

Dykning og snorkling

Der er en skatkiste af fisk og dyreliv under vandet som du kan få mange dage til at gå med at udforske på Gran Canaria. Gør det iført dykkerudstyr, book en snorkeltur eller tag en katamaran med glasbund og lad dig forundre af de fascinerende havdyr mens du sidder mageligt på en båd.

Dyrk sport

Rigtig mange hoteller og resorts på øen har gode muligheder for at du kan dyrke sport under din ferie. Det kan være en skøn måde at være aktive sammen og få pulsen lidt op. Så kan man også med god samvittighed dase på solstolen lidt senere på dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *