Det sker der, hvis du dør på ferien 

Heldigvis hører det til sjældenhederne, men af og til ses det desværre, at nogen dør, mens de er på ferie. Dødsfaldet i sig selv er selvsagt frygteligt, men herudover står man i en ekstra svær situation, da man er væk hjemmefra og det gør det mere vanskeligt at skulle håndtere de gøremål, der følger med. Her ser vi på, hvad der sker, når nogen dør, når de er på ferie. 

Hjemtransport af den døde 

Først og fremmest skal hotellet og den lokale læge underrettes så snart dødsfaldet er konstateret. Herudover skal de danske myndigheder orienteres og ens rejseforsikringsselskab skal have besked. Selskabet vil sørge for hjemtransport af den døde og også assistere med de papirer, der skal udfyldes i forbindelse med dødsfaldet. Allerede inden afrejse fra feriestedet kan man med fordel kontakte en bedemand og aftale et møde om de forskellige ting, der skal gøres i forbindelse med Begravelse Hørsholm

Hjælp til det praktiske 

Når man er kommet hjem, mødes man med bedemanden som vil hjælpe med alt det, de efterladte måtte ønske i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. Det kan dreje sig om alt lige fra blomster og dødsannonce til rustvogn, gravsted og kiste. Hvis man selv vil arrangere noget af det, kan man gøre det, men bedemanden kan altså træde til og sørge for det hele. 

Støtte og omsorg i en svær tid 

Et dødsfald er altid sørgeligt, men når det sker langt væk hjemmefra og man er helt uforberedt på det, kan det være meget svært at skulle tage sig af ret meget andet end sig selv, og her kan bedemanden altså være til uvurderlig hjælp i en svær situation. Bedemanden giver støtte og omsorg og hjælper med alt det praktiske. På den måde bliver afskeden til at håndtere, og man kan få sagt et godt og mindeværdigt farvel. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *