Er det en god idé, at jeg tager mit smartwatch med til Gran Canaria?

By Gran Canaria Ferie / 8 måneder siden

Der skal ikke være nogen tvivl om, at smartwatches er blevet uhyre populær. Det betyder dog ikke kun, at der er flere og flere, der er begyndt at investere i sådanne ure. Det er også noget, der betyder, at der er flere tyve, der er begyndt at få øjnene op for, at disse ure er penge værd og de typisk også kan afsættes. For dig, der har været ude og investere i et smartwatch, som du er glad for, betyder dette, at du skal sørge for at passe på det, når du er ude i offentligheden.

Der er – desværre – en risiko for, at dit ur ender med at blive stjålet, hvis du ikke er varsom. Det er også noget, der har betydet, at der er flere og flere, der er begyndt at tage op til overvejelse, om det egentlig er en god idé, at de vælger at tage deres smartwatch med på ferie. Hvis du selv står over for, at skulle en tur til Gran Canaria, så kan det også være, at det er noget, du har gjort dig nogle tanker om, da du helst ikke ser, at dit smartwatcher bliver stjålet.

Er der en risiko for, at det bliver stjålet?


Der er altid en risiko for, at du kan ende med at få stjålet dit ur, når du rejser til steder, hvor der er mange turister. Det er dog ikke noget, der betyder, at du skal lade dit ur blive hjemme. Risikoen for, at det kommer til at ske er meget lav og derfor er det heller ikke noget, du skal gå og være bange for. Hvis blot du sørger for, at være relativt anonym og ikke går og viser dit ur frem, så er det noget, der er en meget minimal risiko for – så tag derfor bare dit smartur med.

Hvis du gerne vil være på den sikre side, så kan du vælge at købe en ny rem til dit smartwatch, som er svær at åbne, så det ikke er helt så nemt for tyven at vriste det af dit håndled. På denne måde er der større chance for, at de slet ikke prøver, da de kan se, at der er en meget avanceret lås på dit ur. Er det noget, du har planer om, så kan du bl.a. vælge at købe disse hos Evermart. Er det noget, du har overvejet at gøre, så se de fede remme her og find én lige for dig.

Det afhænger meget af hvilket smartwatch, der er tale om


Der kan i dag findes rigtig mange smartwatches på det danske marked. Det er ikke dem alle, der er lige dyre og det er heller ikke dem alle, der er lige meget fokus på. Du kan f.eks. sagtens købe smartwatches fra store brands som Tag Heuer og Hublot, som koster markant mere end et smartwatch fra f.eks. Huawei. Derfor er der også en mindre risiko for, at det bliver stjålet, hvis det er en relativt anonym og beskeden model.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Undgå indbrud imens du nyder din ferie

By Gran Canaria Ferie / 7 måneder siden

En af de mest frygtede ting, når man tager på ferie, er at nogle skulle bryde ind i ens hjem imens man er væk. Den frygt er som sådan reel nok. Indbrudstyve er ofte snedige, og de kan hurtigt se sig frem til om der er nogle hjemme eller ej. Det er al...

CONTINUE READING

Comments : 0

Sådan gør du bilen klar til turen

By Gran Canaria Ferie / 10 måneder siden

Sommerferien er nu ikke længere væk, end at mange begynder at tænke på, hvor turen skal gå hen i år. Kalenderen er netop skiftet til forårssæson, og når græsset så småt bliver grønnere, dagene bliver længere, og temperaturen stiger, så får de fleste...

CONTINUE READING

Comments : 0

Få ordentlig med søvn & nyd din ferie!

By Gran Canaria Ferie / 1 år siden

Glæden ved at rejse væk er stor, og afslapning der følger med er vigtigt for en balanceret liv. Når vi rejser, slapper vi af – det er her vi har mulighed for at slippe hverdagens stress og jag, og lade os nyde hinanden og os selv for en stund. Der er...

CONTINUE READING

Comments : 0