Gider du ikke have barnevognen med på ferien? Så køb en fastvikle

Når man som nybagt familie skal pakke til den første udenlandsferie er det vigtigt at holde sin bagage på det absolutte minimum. Ellers risikerer man at skulle betale overvægt eller at skulle stå og vente i lufthavnen med sit sultne barn på armen før ens større genstande såsom barnevognen eller klapvognen læsses af flyet. Hvis man ikke gider slæbe barnevognen med på ferien så må man søge andre alternativer, her er en fastvikle det nye hit på markedet for både mødre og fædre.

Der findes utrolig mange forskellige former for fastvikler på markedet, hvilket sikrer at man altid kan finde én, der passer til ens behov og personlige stil. En vikle fylder meget på ens krop når denne er i brug, derfor er det vigtigt at man køber én som man føler sig tilpas i og som passer ind i garderoben. Hvis man ikke tager barnevognen med på ferien, men i stedet tager en vikle med så udvides mulighederne for at se mere på sin rejse og opleve en masse spændende ting som man senere med feriebillederne kan dele med sit barn når dette bliver lidt større.

Lær den nye vikle at kende inden du dropper barnevognen på ferien

Ofte er det yderst besværligt at få barnevognen med på ferien, især hvis denne går til udlandet. En vikle er lille og nem at pakke, hvis ikke man benytter sig af den allerede fra lufthavnen af. Det kræver lidt tid at lære sin nye vikle at kende, dette skyldes at der findes mange forskellige måder man kan binde den på, alt efter om man ønsker at bære sit barn på brystet, hoften eller ryggen. Hvis ikke man har kendskab til vikler, hvordan de bruges og hvilken længde, der passer bedst til én, så kan man søge hjælp i sin mødregruppe, eller få hjælp online. Det gælder naturligvis om at finde den bindingsmetoder, der passer bedst til ens behov og ens barns behov for tryghed og varme, der fås ved flere lag vikle om barnet.

Sådan vælger man den perfekte vikle så man slipper for at have barnevognen med på ferien

Da der findes så mange forskellige vikler på markedet er det naturligvis vigtigt at man først sætter sig grundigt ind i de forskellige slags. Som udgangspunkt findes der ni forskellige længder, der spænder fra 2-6,5 meter i længden, dog er den helt korte og den super lange vikle ikke så udbredte, da det er normallængden på omkring 5 meter, også kendt som størrelse 7, der er den mest populære. Ud over at finde den rette størrelse skal man også tænke over viklens GSM, også kendt som G/m2, der dækker over hvilken bæreevne ens nye vikle kan tåle. Vikler testes som regel op til 100 kg, så man behøver ikke bekymre sig om at denne flækker eller begynder at trevle op mens ens barn sidder trygt ind til kroppen, en begynder vikle har dog lav GSM.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *