Gode tips til hvad du kan lave på din ferie til Gran Canaria

Uanset om du har en uge eller tager på en længere ferie til Gran Canaria er der tid til at du kan opleve en hel masse. Gran Canaria som hører under de Kanariske øer, byder nemlig på spændende seværdigheder, skønne strande og masser af kultur. Hvis du til aktiv ferie, så er der rig mulighed for blandt andet vandreture. Du kan også bruge ferien på at slappe af og nyde solen. Læs med her. 

Gran Canaria, som er en spansk ø i Atlanterhavet har været en stor favorit blandt danskere i mange år. Det er nemt at rejse dertil og der findes mange flyforbindelser fra flere steder i Danmark. Fordelen ved at rejse til de Kanariske øer er blandt andet klimaet, som gør det muligt at rejse hele året rundt, hvis man er til sol og mildt vejr.  

Spændende seværdigheder på øen 

Hvis du gerne vil opleve en masse seværdigheder, så kan du for eksempel besøge Dunas de Maspalonas. Denne store sandørken har store sand dunes, som virkelig er en oplevelse værd at se. Du kan også tage en tur til Las Palmas, som er den største by på Gran Canaria. Er du til flere naturoplevelser kan du med fordel besøge vulkankrateret, Caldera de Bandama.  

Hvis du vil forevige dine minder og samtidigt dele ud af dine rejseerfaringer, kan du for eksempel starte din egen rejseblog eller hjemmeside. Til dette kan du for eksempel bruge et webhotel, som du kan læse mere om her. Med en rejseblog, kan du altid gå tilbage og læse om dine eventyr i den store verden og samtidig give inspiration til andre. Måske du finder nogle ’off-the-beaten-track’ oplevelser, som andre bare må opleve.  

Til dig som bare vil slappe af 

Hvis du trænger til sol og badeferie er du kommet til det rette sted. Der findes et stort udvalg af skønne hoteller på Gran Canaria, hvor du kan slappe af ved poolen. Du kan for eksempel vælge et all-inclusive hotel, så du heller ikke skal tænke på, hvor du skal spise dine måltider.  

Strande kommer du heller ikke til at mangle. Ved Las Palmas finder du Las Canteras stranden, som byder på gylden sandstrand og masser af liv og glade dage. Hvis du leder efter en bounty-lignende strand kan du også besøge stranden som hedder, ’Anfi Beach’. Stranden her er lille, men har hvidt sand, som så smukt fremhæver de blå farver i havet.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *