Hold efterårsferie hjemme i år og spar penge 

De stigende priser på energi, fødevarer og husleje har tvunget mange til at se deres budget efter i sømmene, lave madplaner og skære ned på fornøjelser. For mange mennesker er efterårsferien også en udgift, nogle overvejer at spare væk. Læs med her, hvor vi ser på, hvordan du kan holde en dejlig ferie i Danmark og spare penge. 

Hvis man gennem længere tid har sparet sammen og familien har sat næsen op efter en ferie til Gran Canaria eller måske USA, skal man naturligvis gøre det. Du kan finde flere informationer på dette link om visum til USA, hvis turen går den vej over. 

Lej eller lån et sommerhus 

En dejlig måde at holde efterårsferie i Danmark på er ved at leje et sommerhus, hvis man ikke selv har et. Måske kender man nogen, man kan låne et sommerhus af, men ellers kan man leje gennem et af de mange udlejningsfirmaer, der findes. I sommerhuset kan man nyde at være væk hjemmefra og have tid til at spille Ludo, gå lange ture eller krybe sammen under et tæppe med en god bog. Her er der ikke vasketøj, der skal lægges sammen, græs der skal slås eller stuer der skal males, nej her er der tid til at være sammen og slappe af. 

Tag i vandland 

Har du mindre børn, kan det være en mulighed at bestille en lille ferie i et vandland. Her kan ungerne boltre sig i de opvarmede bassiner, hvor der også er mulighed for en tur i rutsjebane eller sjov i bølgebadet. De store badelande har desuden en lang række andre aktiviteter for hele familien, og det kan altså være en mulighed, hvis der ikke er råd til en udlandsrejse. 

Bliv hjemme 

Endelig kan I simpelt hen vælge at blive hjemme og gå på opdagelse i jeres nærområde eller blot hygge jer i lejligheden eller huset. Også her kan I finde brætspillene frem, eller I kan gå i skoven og måske finde kastanjer, I kan lave sjove dyr af. Efterårsferien er også perfekt til en bagedag, hvor I slår jer løs med brød, boller og lækre kager, som I kan hygge jer med, mens regnen trommer mod ruden og blæsten suser gennem gaderne. 

Der er altså masser af muligheder for at holde en dejlig efterårsferie, selvom økonomien ligger underdrejet og der ikke er råd til de helt store udskejelser. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *