Husk at tage sexlivet med på ferie

Det er blevet mere normalt, at par tager på forlængede weekendferier, lange sommerferier eller måske endda sørger for at komme udenlands et par gange om året. Dog er det kun hverdagens trivielle kedeligheder man skal lade blive derhjemme – man skal huske at tage sit sexliv med på ferie. ¨

For mange mennesker indebærer intimitet noget meget personligt, der ikke skal udenfor de hjemlige og trygge fire vægge. Dog kan man sagtens slippe igennem pas- og toldkontrollen i lufthavnen, hvis man har toilettasken fuld af remedier, der gør aften- og nattetimerne på hotellet lidt sjovere.

Naturligvis skal man bruge sine feriedage på at slappe af og nyde de uvante omgivelser man har begivet sig hen til, dog handler ferie for mange par også om at genfinde hinanden. Det er aldrig for sent at afprøve noget nyt, eller blot hygge sig med det man plejer.

Disse ting bør I afprøve mens I er på ferie i udlandet

Man skal naturligvis sørge for at komme ud og opleve en masse mens man er på ferie, men det er ligeså vigtigt at man også husker at gå op en mere intim opdagelsesrejse med sin partner mens man har tiden til det. Når man holder ferie, bliver man ikke forstyrret af arbejdet der kalder, bestemte tv-serier man lige skal nå at se inden man dejser om af udmattelse eller opvasken og vasketøjet, der skal ordnes.

Man kan derfor læne sig tilbage og bare nyde at aftener på hotellet handler om én ting – nemlig at styrke sit parforhold ved at finde sin indre tiger frem og vise sin partner hvad kærlighed egentlig er. Glidecreme, slikkelapper fra det verdenskendte brand Pasante og bundløse trusser er nogle af de ting, man bør huske at pakke i toilettasken, hvis ferien skal være uforglemmelig for begge parter. Se her, hvilke muligheder du har for glidecremestyper.

At udfordre hinanden seksuelt kan være et stort og ømtåligt emne at tage op når hverdagens rutiner konstant banker på døren til soveværelset. Derfor er det ideelt at pakke nogle små frække trusser med når man tager på ferie i udlandet, hvor det værste der kan ske er, at roomservice banker på døren med jordbær og champagne.

Der findes uendelige måder at vise sin kærlighed på

For nogle er det nok med et par små kys om dagen samt de tre små ord, som alle par siger til hinanden i flæng. Dog er der nogle mennesker, der har brug for lidt mere håndgribelige beviser på deres partners kærlighed, ømhed, omsorg og tiltrækning. I hverdagen kan det hurtigt gå op i nathue, læsebriller, sutsko og tykke frottémorgenkåber, hvorfor man på sine ferier sammen kan få det tiltrængte pift man har manglet.

Kærlighed handler ikke blot om at fortælle hinanden, hvor meget man elsker og holder af sin partner. Det handler i dén grad også om at vise det med kroppen, hænderne og især øjne og læber. Der er intet, der siger ’jeg elsker dig og tænder vildt på dig’ som når en kvinde ifører sig bundløse trusser for sin mand – spring ud i det i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *