Husk dette hvis du skal ud og rejse med mindre børn

By Gran Canaria Ferie / 3 måneder siden

Hvis du har planlagt en rejse hvor du skal have mindre børn med, er der meget at tænke på. Udover at du har ansvaret for et lille menneske i udlandet, skal du også overveje om den valgte destination er egnet til at have børn med – er det sikkert, sundhedsforsvarligt og forholdsvis ligetil at have et eller flere mindre børn med?

Her får du tre gode råd som du kan tage med i dine overvejelser omkring jeres næste rejse med børn.

Vælg en børnevenlig destination


En børnevenlig destination behøves ikke nødvendigvis at være Gran Canaria, Tenerife eller Kreta. Hvis du vil give dine børn en oplevelse for livet, kan du sagtens tage dem med på en rejse som ikke er en charterferie i et turistland.

En ting som er vigtig at have med i sine betragtninger, lige meget hvor rejsen går til, er hvordan barnet skal transporteres rundt. I længden bliver det hårdt at bære barnet rundt, så det er derfor en god idé at vælge en destination hvor det er muligt at medbringe og bruge en barnevogn.

Selvom du har en barnevogn med, har du stadig mulighed for at opleve din destination fuldt ud. Se for eksempel nationalparken Yala. Yala er den mest kendte national park på Sri Lanka. Her er det muligt at tage mindre børn med på jeep safari, og så er hele familien garanteret en uforglemmelig oplevelse!

Medbring en funktionel og robust barnevogn


Når barnevognen skal med ud og rejse er det vigtigt at tænke over det fra start af. Barnevognen skal selvfølgelig være sikker, men udover det skal den være solid og robust, så den kan holde til forskellige terræner og omgivelser. Barnevognen skal derudover kunne klappes sammen, så den ikke fylder så meget og derfor kan bruges meget mere på turen. Det er vigtigt at den kan være inde bag i bilen, så den kan komme med ud til destinationen. Vær derfor grundig i dine overvejelser omkring hvilken barnevogn du skal vælge, og hav i baghovedet at den skal kunne holde til at være med ude og rejse.

Du kan finde den robuste barnevogn fra Stork ved at klikke her.

Tag en barnevognspude med


Det er en rigtig god idé at medbringe en barnevognspude på jeres rejse, så dit barn får mere ud af turen. En barnevognspude er en fast pude med armlæn, som barnet kan sidde op ad i barnevognen. På den måde får barnet større udbytte af turen, da han eller hun sidder opret og kan følge med i hvad der foregår.

Puden giver støtte til barnets ryg, så det er komfortabelt og sikkert at sidde op. Armlænene sørger for at barnet sidder lige op, og ikke falder til den ene eller den anden side. Dette er optimalt, så barnet kan være med i længere tid ad gangen.

På denne side kan du læse mere om barnevognspuder.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Undgå indbrud imens du nyder din ferie

By Gran Canaria Ferie / 7 måneder siden

En af de mest frygtede ting, når man tager på ferie, er at nogle skulle bryde ind i ens hjem imens man er væk. Den frygt er som sådan reel nok. Indbrudstyve er ofte snedige, og de kan hurtigt se sig frem til om der er nogle hjemme eller ej. Det er al...

CONTINUE READING

Comments : 0

Er det en god idé, at jeg tager mit smartwatch med til Gran Canaria?

By Gran Canaria Ferie / 8 måneder siden

Der skal ikke være nogen tvivl om, at smartwatches er blevet uhyre populær. Det betyder dog ikke kun, at der er flere og flere, der er begyndt at investere i sådanne ure. Det er også noget, der betyder, at der er flere tyve, der er begyndt at få øjne...

CONTINUE READING

Comments : 0

Sådan gør du bilen klar til turen

By Gran Canaria Ferie / 10 måneder siden

Sommerferien er nu ikke længere væk, end at mange begynder at tænke på, hvor turen skal gå hen i år. Kalenderen er netop skiftet til forårssæson, og når græsset så småt bliver grønnere, dagene bliver længere, og temperaturen stiger, så får de fleste...

CONTINUE READING

Comments : 0