Husk dette hvis du skal ud og rejse med mindre børn

Hvis du har planlagt en rejse hvor du skal have mindre børn med, er der meget at tænke på. Udover at du har ansvaret for et lille menneske i udlandet, skal du også overveje om den valgte destination er egnet til at have børn med – er det sikkert, sundhedsforsvarligt og forholdsvis ligetil at have et eller flere mindre børn med?

Her får du tre gode råd som du kan tage med i dine overvejelser omkring jeres næste rejse med børn.

Vælg en børnevenlig destination

En børnevenlig destination behøves ikke nødvendigvis at være Gran Canaria, Tenerife eller Kreta. Hvis du vil give dine børn en oplevelse for livet, kan du sagtens tage dem med på en rejse som ikke er en charterferie i et turistland.

En ting som er vigtig at have med i sine betragtninger, lige meget hvor rejsen går til, er hvordan barnet skal transporteres rundt. I længden bliver det hårdt at bære barnet rundt, så det er derfor en god idé at vælge en destination hvor det er muligt at medbringe og bruge en barnevogn.

Selvom du har en barnevogn med, har du stadig mulighed for at opleve din destination fuldt ud. Se for eksempel nationalparken Yala. Yala er den mest kendte national park på Sri Lanka. Her er det muligt at tage mindre børn med på jeep safari, og så er hele familien garanteret en uforglemmelig oplevelse!

Medbring en funktionel og robust barnevogn

Når barnevognen skal med ud og rejse er det vigtigt at tænke over det fra start af. Barnevognen skal selvfølgelig være sikker, men udover det skal den være solid og robust, så den kan holde til forskellige terræner og omgivelser. Barnevognen skal derudover kunne klappes sammen, så den ikke fylder så meget og derfor kan bruges meget mere på turen. Det er vigtigt at den kan være inde bag i bilen, så den kan komme med ud til destinationen. Vær derfor grundig i dine overvejelser omkring hvilken barnevogn du skal vælge, og hav i baghovedet at den skal kunne holde til at være med ude og rejse.

Du kan finde den robuste barnevogn fra Stork ved at klikke her.

Tag en barnevognspude med

Det er en rigtig god idé at medbringe en barnevognspude på jeres rejse, så dit barn får mere ud af turen. En barnevognspude er en fast pude med armlæn, som barnet kan sidde op ad i barnevognen. På den måde får barnet større udbytte af turen, da han eller hun sidder opret og kan følge med i hvad der foregår.

Puden giver støtte til barnets ryg, så det er komfortabelt og sikkert at sidde op. Armlænene sørger for at barnet sidder lige op, og ikke falder til den ene eller den anden side. Dette er optimalt, så barnet kan være med i længere tid ad gangen.

På denne side kan du læse mere om barnevognspuder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *