Oplev Gran Canaria som aldrig før

Det et utal af ting der skal være styr på når turen går til udlandet, derfor har vi lavet nogle tips til hvordan du får styr på dette hele inden turen går til Gran Canaria, hvad er værd at se og opleve, hvad skal du huske og hvordan du får den bedste flyve tur, er der selvfølgelig også nogle gode råd til.

Kom godt afsted

Det hele starter selvfølgelig med at du skal have nogle billige flybilletter og når de er i hus, handler det selvfølgelig om at få den bedste flyvetur, så du kan føle du får mest for dine penge. Starten på ferien starter med flyveturen til Gran Canaria, og derfor er det vigtigt at have en god flyvetur, så det ikke hænger over hovedet på resten af ferien. Jetlag kan nemlig tage flere dage at komme sig over, og det er jo ikke starten på en god ferie med familie eller venner.
Hvis du ofte bliver ramt af jetlag, er det vigtigt at drikke meget vand før og under flyveturen. Når flyet når de store højder falder luftfugtigheden og hvis du i forvejen er dehydreret, kan det resultere i at du ender med en værre omgang jetlag end ellers. På længere ture eller flyveture hvor du skal sove, er det en rigtig dårlig idé at indtage alkohol og kaffe. Både alkohol og kaffe påvirker din søvn og dehydrere kroppen, så det anbefales ikke at du tager et glas vin til maden, eller en kop kaffe efter maden. Kaffe og alkohol har nøjagtig samme effekt på din krop som hvis du var dehydreret.
Hvis du vil have gode råd til hvordan du finder de billigste flybilletter, kan du se mere her.

Smag på det lokale

På gran Canaria må du simpelthen ikke gå glip af de skjulte kulinariske skatte, der er det lokale køkken på Gran Canaria. Eftersom Gran Canaria er spansk, er der selvfølgelig mulighed for at bestille traditionelle som tapas og paella. Gran Canaria ligger hvor det gør og det har betydet at de spanske retter har fået stor indflydelse fra Afrika men også fra Latin Amerika, som betyder at retter du før kendte fra det spanske køkken kan opleves på en helt ny måde. Det lokale køkken kan beskrives som let med grønt, frugt og fisk, så hvis du kan lide fisk, bør du søge nogle lokale restauranter i stedet for de meget turister befærdede, Papas Arrugadas er, som eksempel, en lokal specialitet.

Tag ikke afsted hel bleg

De fleste danskere er blege, det er vi kendt for og sådan er det bare. Hvis du dog ønsker at få lidt farve inden at flyet letter til Gran Canaria, bør du bruge selvbruner, hvis solen ikke har vidst sit ansigt. Med selvbruner kan du opnå en lækker brun farve uden at færdes i solen, så er du nemlig klar til at færdes i solen på Gran Canaria. De fleste af os oplever nemlig at have en travl hverdag hvor vi ikke nødvendigvis har tid til at bruge hele dagen i solen, så det kan være rart bare at have lidt farve inden turen går af sted.
Hvis du har brug for lidt farve inden turen går afsted, eller du ønsker at holde farven henover vintermånederne kan du læse mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *