Sådan får du ekstra meget ud af din ferie til Gran Canaria

Sådan får du ekstra meget ud af din ferie til Gran Canaria

Der er rigtig mange gode grunde til at rejse til Gran Canaria, og du kan naturligvis finde alle vores bedste råd til din ferie her på siden, men når det kommer til at få ekstra meget ud af turen, er der nogle ting og produkter, du kan tage med derned, som kan gøre din ferie endnu bedre.

Der er masser af kultur og natur at opleve på øen, og derfor er du garanteret en masse fantastiske oplevelser, når du er på ferie på Gran Canaria, men samtidig kan du også tage et lille stykke af Danmark med derned, så du kan føle dig ekstra meget hjemme.

Gør det muligt at se dine yndlingsprogrammer på rejsen

Som nævnt er der så meget at opleve på Gran Canaria, at du aldrig kommer til at kede dig, og selvom det naturligvis er vigtigt at give sig selv plads til at opleve måden, de lokale lever på, er det altid dejligt at kunne komme hjem på hotelværelset og være sig selv, når en dag med en masse indtryk er ved at være slut.

De fleste af os er jo rigtig glade for at se en masse af de mange gode tv-programmer, der vises på fjernsynet i Danmark, og der er ikke nogen tvivl om, at det er noget helt andet tv, du finder på Gran Canaria.

Derfor er det en god idé, at du inden rejsen anskaffer dig en god VPN som eksempelvis ExpressVPN, der er god til at have med på turen. Du kan installere den på din bærbare computer og på den måde have adgang til en masse tv-programmer fra Danmark, da du kan få det til at se ud som om, du stadig opholder dig i Danmark, når du tilgår de forskellige streamingservices.

Dokumenter din rejse med et actionkamera

De fleste er gode til at tage en masse flotte billeder, når de rejser, og i dag kan du jo tage flotte og gode billeder med din mobiltelefon, der altid er ved hånden. Men hvis du godt kan lide at udfordre dig selv lidt, når du rejser, ved eksempelvis at surfe, snorkle eller på anden måde dyrke en ekstremsport, kan det være svært at få billeder af disse oplevelser.


Her kan du med fordel investere i et actionkamera, som du blandt andet kan finde hos specialkamera.dk. Et actionkamera gør det muligt for dig at spænde kameraet fast på kroppen, og mange af dem er endda vandtætte, så du kan have dem med i havet, hvis du skal dykke, snorkle eller surfe. Det giver dig mulighed for at tage fantastiske billeder og videoklip fra de vildeste oplevelser på Gran Canaria.

Tag de bedste produkter til din personlige pleje med hjemmefra


Når du rejser til Gran Canaria, er det meste noget helt andet end det, du er vant til hjemmefra. Det kan godt være besværligt at finde nogle gode produkter på det spanske marked, og ofte vil udvalget også være begrænset på øen.

Lige når det kommer til personlig pleje, er de fleste af os glade for de vaner, vi har tillagt os hjemmefra, og derfor kan det være en god idé at købe nogle ekstra produkter ind, inden du rejser af sted til øen.

Du kan på Forbruger-test.dk finde en masse gode anmeldelser af forskellige produkter, som du med fordel kan tage med til Gran Canaria, og så du kan finde nogle af de bedste produkter på markedet. Det er altid spændende at finde nye produkter, der kan ende med at blive dine nye favoritter, og de skal naturligvis med på turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *