Sådan forbereder du dig til en voksenferie på Gran Canaria

By Gran Canaria Ferie / 3 måneder siden

Når vi rammer en vis alder, er der pludselig en hel ny verden af ting vi skal tage stilling til og forholde os til. At tage på ferie på Gran Canaria er ikke længere bare lige noget med at smide det allermest nødvendige i en taske og smutte afsted på fem minutter.

Det betyder ikke, at ferien bliver mere kedelig eller at vi skal blive hjemme, der skal bare lige lidt forberedelse til inden vi tager hul på ferien og alt det sjove.

Værd at vide


Bevar mig vel, det er jo ikke fordi livet slutter sammen med arbejdslivet eller fordi vi bliver 75, snarere tværtimod. Måske driller kroppen lidt mere og leddene knirker, men hjernen kører for fulde omdrejninger og der er ingen, vi skal passe på – andre end os selv.

Det er den gyldne alder, så hvorfor ikke nyde den? Det er let at finde små tips og råd til, hvordan hverdagen og ferien bliver lettere, mere komfortabel og sjovere. På nettet er der endda sider, specielt henvendt til ’det grå guld’, hvor brugbare råd, lækre produkter og guides til hverdagsartikler er samlet på et sted.

Det kan spare dig for en masse tid og penge, at læse om tingene, inden du køber og så er der bedre råd til alt det sjove.

Når rørene lækker


Hvis du lider af inkontinens, ved du også, at det kan være en ting, du ikke har lyst til at diskutere med personalet, der, hvor du køber dine voksenbleer. Det er en yderst privat sag og derfor er der mange, der kommer hjem med de forkerte produkter flere gange, før de rammer rigtigt – det er spild af både tid og penge.

Der er ganske få ting, du skal ave styr på, for at være sikker på, at du kommer hjem med den rette pakke:

  1. Sugeevne – hvor meget lækker du og hvor ofte ønsker du at skulle skifte.

  1. Størrelsen – her handler det fortrinsvis om komfort. Du skal vælge en ble, der sidder ordentlig, ellers bliver det en konstant gene.

  1. Prisen – der findes bleer i alle prisklasser og som udgangspunkt har det ikke noget med funktionaliteten at gøre, men oftere med designet.

Ønsker du at være forberedt inden du skal ud og købe voksenbleer kan du læse mere her. Slutteligt er det vigtigt at bemærke, at du ikke er alene og sagtens kan tale åbent om din inkontinens, for det bør ikke være et tabu. Ovenstående er ment som en hjælp, hvis du ikke er tilpas med at tale om det i offentligheden.

Vid mere, lev lettere


Jo mere du ved om de hjælpemidler, der findes til at gøre hverdagen lettere for os, når kroppen bliver lidt træt, des bedre kan du få det bedste ud af din hverdag.

Det er langt fra sikkert, at du har brug for dem alle – eller nogen overhovedet – men det skader ikke at vide, hvad der er tilgængeligt, hvis behovet skulle opstå. På denne overskuelige hjemmeside kan du finde vidensartikler om alt mellem himmel og jord.

Det kunne jo være, at du fandt lige det, der kommer til at gøre din ferie på Gran Canaria fuldendt.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Gå ikke glip af fodbolden på ferien til Gran Canaria

By Gran Canaria Ferie / 7 måneder siden

Skal du mod Spaniens varme på ferie snart? Der er mange lækre ting ved at tage på ferie, men det betyder desværre også, at man tager væk fra den store sportspakke, som normalvis dominerer fjernsynet derhjemme. Det at tage på ferie skal dog ikke være...

CONTINUE READING

Comments : 0

Få styr på bilen inden bilferien skydes i gang

By Gran Canaria Ferie / 9 måneder siden

Den danske sommer er noget helt fantastisk, men vi har det altså ikke lige så varmt som eksempelvis det sydlige Spanien eller andre dejlig varme steder i syden. Derfor siger det jo sig selv, at mange af os danskere trækker i sommertøjet, pakker bilen...

CONTINUE READING

Comments : 0

Golfferie til Sydafrika

By Gran Canaria Ferie / 10 måneder siden

Sydafrika er blevet en favoritdestination for mange danskere, når de skal bestille en golfrejse udenfor Europa. Med sine 450 golfbaner har landet meget at byde på, og det har danskerne fået øjnene op for. Her er der især stor efterspørgsel i vinterha...

CONTINUE READING

Comments : 0