Sådan rejser du gnidningsfrit med børn 

Okay – lad os indse det: når man rejser med børn, så vil der uundgåeligt opstå nogle gnister her og der. Men man kan komme langt med nogle få tiltag der kan gøre din rejse med børn lidt nemmere og sjovere. Læs med her og få inspiration til at rejse til lækre steder og nyde din ferie til det fuldeste – med børn! 

Desværre er der mange forældre der holder sig fra at rejse fordi de har børn og på grund af at tanken om at hive dem igennem en lang flyvetyr eller køretur, for ikke at nævne de skrig, skænderier og den gråd man udsætter sig selv og andre medrejsende for ikke er til at holde ud. Men hvem siger at man ikke kan nyde en herlig ferie – selv med børn? 

Husk det nødvendige udstyr 

Uanset om man skal ud at flyve eller køre, så er det vigtigt at huske alt det potentielt nødvendige udstyr for at børnene kan komme med og føle sig behageligt tilpasse under hele turen. Det gælder for eksempel autostolen til bilen. Her er det en god idé at læse en guide til valg af autostol, så man sikrer sig at barnet sidder ordentlig og man undgår gråd hele vejen fordi der er noget der klemmer.  

Hvis man skal ud at flå med børn der har deres egen plads, så er det også en god idé at overveje hvilket tilbehør eller udstyr man kunne tage med for at lette flyverturen, både for sig selv men også for barnet. Et sæt puder som barnet kan ligge på under flyveturen kan hjælpe ham/hende til at sove behageligt det meste af turen – på den måde får alle lidt tiltrængt hvile. 

Underholdning og snacks 

Når man har børn, så lærer man hurtigt at det er ret vigtigt at have noget med sig under alle omstændigheder, som kan distrahere eller underholde dem i en stund. Det bliver især vigtigt når man er ude og rejse. Lækre snacks kan ofte underholde børn i en kort stund. Men man kan heller ikke blive ved med at give dem fedende sager at spise. 

Her kommer underholdningen ind: det behøver ikke nødvendigvis at være underholdning i form a tegnefilm eller skærmtid. Så længe dit barn sidder med noget de synes er interessant, så vinder alle. Det kan være en blok papir med farver, et lille transportabelt puslespil eller et sjovt opgavehæfte.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *