Skal julen holdes sydpå? 3 tricks der gør det ekstra hyggeligt

Det er blevet yderst populært at rejse sydpå i juletiden. En skøn tur til Gran Canaria kan være lige det, som gør julen ekstra afslappet og dejlig. Når man rejser sydpå til jul tager man væk fra hverdagens stress og jag, samt dagligdagens omgivelser – dette kan være vidunderligt og lige dét de fleste har brug for, når de skal ned i gear. Der er dog mindre julet sydpå, end det vi er vant til fra den danske jul. Her får du 3 tricks der gør det ekstra hyggeligt at fejre jul på tropiske og solrige øer.

Dansk julepynt er et skridt i den rigtige retning

I Danmark ser vi hvert år en masse julepynt på gaderne, i butikkerne og på villavejene. Vi bliver i december måned omgivet af julens hygge med pynt, kager og flotte lys. Når julen skal holdes sydpå kan vi mangle nogle af de stemningspræg vi er vant til. Medbring lys, pynt, julekager og alle de ting du holder mest af ved den danske jul, når i rejser sydpå til juleaften. Medbring stemning og få den skønneste jul.

Få de helt rigtige adventsgaver med sydpå

Skal børnene med sydpå og holde jul i december? Så er adventsgaver en god måde, at gøre juletiden endnu mere dejlig og hyggelig på. Med adventsgaver får børnene en ugentlig gave, som gør dem endnu mere spændte på juleaften, som stille og roligt nærer sig med den skønne julemusik.

Den første advent starter den hyggelige juletid, og ofte falder den allerede i november. De efterfølgende søndage har børnene en god gave at glæde sig til, mens i fejre adventsdagene som tikker forbi.

Man kan give lige hvad man føler for i adventsgaver – det kan være alt fra slik til en god bog eller film. Der er mange muligheder med adventsgaver, og du kan give dine børn det, som du ved vil glæde dem mest at få. Du kan finde inspiration til adventsgaver helt ned fra 1 års alderen og helt op til 10 års alderen. Find de perfekte adventsgaver til dine børn og tag dem med sydpå til julens hyggelige tid.

Julegaver er den sikre vinder til en god og hyggelig jul

Når juleaften nærmer sig, begynder den varme stemning at hobe sig op til en boble af glæde, medkærlighed og omsorg – julegaverne er for de små en stor begivenhed, og for de voksne er det en dejlig måde at vise, at man holder af hinandden.
Kan du købe julegaver på nettet og få dem sendt? Det kan du lige tro du kan. Hvis du har fundet de helt perfekte julegaver på nettet, kan du få dem sendt sydpå. Du skal blot udfylde adresse til det sted i befinder jer, hvis du ønsker at få gaverne sendt til et hotel eller en lejlighed sydpå. Når du har styr på juelgaverne, har du styr på julens hygge. Rejs sydpå med julegaver, adventsgaver og julepynt, og hold den bedste jul sammen med familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *