Sørg for underholdning til din hund på ferien 

Vinteren er over os, og kolde tæer er igen en del af hverdagen. I denne tid vælger mange at snuppe en tur til varmere himmelstrøg, og her er især Gran Canaria populært. Så skal der dases i solen, læses bøger i skyggen og spises lækker mad. Hvis du har din hund med, skal den naturligvis også have lov til at fede den, men efter et par dage kan den blive lidt træt af det. Læs med her og bliv klogere på, hvad du kan gøre, for at ferien ikke bliver alt for kedelig for den. 

Netop for at komme ud over kedsomhedsproblemet, vælger mange hundeejere at lade familiens pelsede medlem blive hjemme og i stedet komme på tålt ophold i et hundepensionat. Det kan være en acceptabel løsning, men de fleste hunde vil dog nok foretrække at komme med på ferie. 

Tag underholdningen med 

På samme måde, som man også tager underholdning med til sig selv i form af bøger, spil og andre ting, kan man også medbringe underholdning til hunden. Hunde har godt af at lege med hundelegetøj, og det er både sjovt og afstressende for dem. Kilde: Canem.dk

Der findes mange slags legetøj til hunde, og hvilket man skal vælge, handler i nogen grad om personlige præferencer hos den enkelte hund. Mange vil dog finde glæde ved et tøjdyr udformet som en blæksprutte eller elefant, men man kan også vælge et pivedyr med form som en øl eller sodavandsflaske. Hvorfor hunde skulle have lyst til at bide i en flaske, vides ikke med sikkerhed, men noget tyder på, at så snart dyret opdager, der er tale om noget, der kan sige piv, er det ligegyldigt, hvordan det ser ud. 

Nogle hunde holder meget af at se film, så en helt anden mulighed kan være at medbringe sin tablet eller computer og servere en god film for sin hund, mens man selv får sig en på øjet i solsengen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *