Gå ikke glip af fodbolden på ferien til Gran Canaria

Skal du mod Spaniens varme på ferie snart? Der er mange lækre ting ved at tage på ferie, men det betyder desværre også, at man tager væk fra den store sportspakke, som normalvis dominerer fjernsynet derhjemme.
Det at tage på ferie skal dog ikke være en grund til ikke at følge sin yndlingsklub. Hvis du tager på ferie til Gran Canaria, så behøver du i hvert fald ikke at gå glip af nogle FC Barcelona kampe. Barcelona er en af de allerstørste klubber i hele verden, og blot fordi du er et andet sted i Spanien, så er der stadig et masse barer, som vil vise de store kampe.

Se FC Barcelona kampene på en bar

Hvis du skal på badeferie på Gran Canaria fremfor fodboldrejse til Barcelona, så kan du altså med fordel opleve den fede stemning på diverse sportsbarer, hvis du gerne vil se FC Barcelona spille samtidig med din ferie. Spanien er uden tvivl et af de lande, som går mest op i fodbold, og derfor vil der også være en helt speciel stemning på diverse steder, hvor der vises fodbold. Derved kan du faktisk få en superlækker og ny oplevelse ved at se fodboldkampene på en spansk bar, så ærgrer du dig måske ikke helt lige så meget over, at turen ikke gik til Barcelona dette år.

Tag til Barcelona næste år!

Der kommer altid en ferie mere, så hvis du sidder på Gran Canaria i år, så kan du måske overtale familien eller vennerne til at tage med dig til Barcelona på jeres næste ferie. Her kan du opleve de store stjerner løbe rundt ganske tæt på, og du kan mærke den livlige og pulserede stemning, der både hersker på stadion og i resten af Spaniens næststørste by.

Hvis du gerne vil have venner eller familie med til Barcelona, så kan det være en god ide at overveje, om I vil have  komplette fodboldrejser til Barcelona, eller om I vil købe jeres billetter og arrangere jeres ferie selv. Én ting er sikkert, hvis du vælger en komplet fodboldrejse, så er du sikret en rejse, som både er oplevelsesrig og organiseret, uden at du skal røre en finger.

Du kan også opleve live fodbold på Gran Canaria

Når du nu sidder på Gran Canaria, og Barcelona ikke skal spille hele ugen, så er der altså stadig muligheder for at se fodbold på ferien. Den spanske klub Las Palmas holder nemlig til på Gran Canaria. Stadion hedder godt nok ikke Camp Nou, og stjernespilleren hedder ikke Messi, men det er dog stadig topfodbold og rigtig god underholdning. Så hvis du har brug for et alternativ, så er dette uden tvivl en god løsning.
Hvis familien insisterer på at tage til Gran Canaria, så kan du naturligvis være snedig og prøve at planlægge ferien således, at I når frem næste gang Barcelona skal spille mod Las Palmas på udebane, derved får alle, hvad de gerne vil have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *