Hvor finder man afbudsrejser til Gran Canaria?

afbudsrejser gran canaria

afbudsrejser gran canaria

Har du hørt meget godt om Gran Canaria som feriedestination, og har du besluttet dig for, at du gerne vil besøge den smukke ø? Så har du mulighed for at spare penge ved at finde en afbudsrejse til Gran Canaria. Der er mange afbudsrejser til Gran Canaria, som du kan finde online, alt efter hvor og hvornår du har mulighed for at rejse.

Øen er nærmest et kontinent i miniatureformat

Det er på ingen måde overraskende, at omkring 40 % af Gran Canarias meget variable landskab er beskyttet af UNESCO, for der er mange fantastiske naturområder at opleve. I den nordlige del af øen kan man rejse gennem spektakulære bjergpas, vandre rundt en caldera og tage en tur gennem det indre af øens subtropiske skove. Sørge for at tage et smut forbi Roque Nublo, som er en særpræget stenformation i midten af øen. Dets navn, som kan oversættes til ”Sky Sten”, referer til den tåge, der ofte skjuler den.

Mod syd ændrer omgivelserne sig hurtigt. Langs Gran Canarias kystlinje kan man finde et utal af sandstrande, mens man i øens sydlige spids kan finde Maspalomas; det solbeskinnede Sahara-agtige ørkenlandskab. Det er ikke kun et beskyttet naturreservat, men også den største strand på øen. Givet dets store størrelse vil man stort set altid kunne finde en plads selv i de mest travle sommermåneder. Til trods for øens prægtige natur er det muligt at finde nogle yderst acceptable priser blandt andet på Rejsetilbud.dk, hvor du også løbende kan følge med i prisudviklingen.

Gran Canaria har dedikeret sig selv til at bevare sin biodiversitet

Vandrende langs Las Palmas de Gran Canarias lystbådshavn kan man finde sig selv ude foran en af øens seneste attraktioner; Poema del Mar akvariet. Det åbnede i december 2017 og er hjem til mere end 2000 arter under sit tag. Alt fra vandmænd, til hajer og skildpadder til elektriske ål. Man kan endda fine en hulepadde, som er en salamander kendt som ”menneskefisken”. Dette er første gang et eksemplar nogensinde er blevet anbragt på et akvarium.

Det er ikke kun udvalget af dyr, der er imponerende, men også den jungle flora og fauna, samt dybhavns udstillingen bag verdens største kurvede vinduer, der er et besøg værd. Akvariet er ikke kun en turistattraktion, men er også hjemstedet til forskning, udført af Loro Parque Fundación, som også arbejder på at hjælpe med at beskytte akvatiske levesteder, og bevare Atlanterhavets mest truede arter.

Derfor skal du tage på ferie på Gran Canaria

Der findes i det hele taget mange grunde til at rejse til Gran Canaria, og vi har kun skimmet overfladen af dem. Vi har ikke engang nævnt den fantastiske kulinariske tradition eller andre af de kulturelle seværdigheder. Hvis ikke Gran Canaria skulle være noget for dig, kan du også vælge at rejse til et andet sted i Spanien. Givet hvor populær Spanien er som feriedestination findes der masser af afbudsrejser til Spanien, så det er bare med at finde dig din næste ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *